Afsluiting korfbalseizoen jeugd

Ondanks het korte korfbalseizoen was er afgelopen zaterdag een gezellige afsluiting voor alle jeugdspelers op het korfbalveld in Koekange. Waar we andere jaren het seizoen afsluiten met kamp kozen we vanwege onzekerheid over de maatregelen voor een spelletjesmiddag.

In totaal deden 27 kinderen mee die verdeeld in 6 groepen om de titel ‘beste zeskamp’ team streden. Er werden stelten gelopen waarbij de kinderen elkaar hielpen om zo vaak mogelijk te finishen. Met een helm op het hoofd werd water naar de overkant gebracht maar natuurlijk niet zonder een paar obstakels te overwinnen en soms kleddernat te worden. Met z’n 4- en tegelijk met latten lopen bleek lastiger dan gedacht en dan moest er ook nog limbo gedanst worden. Reuze jenga en een klein priktoernooi kenden de kinderen wel maar vraagt natuurlijk wel opperste concentratie. Het moeilijkste was de kruiwagenrace waarbij er onderling super samengewerkt werd. 

Tussendoor vanwege de warmte natuurlijk ijs en voldoende water, zowel om te drinken als mee te spelen! Om nog een beetje kampgevoel te hebben werden er aan het eind van de middag broodjes hamburger uitgedeeld. Na zo’n sportieve middag werd daar flink in gegeten.

We hopen dat iedereen een leuke middag hebben gehad en wensen jullie een fijne zomer toe. Hopelijk volgend jaar weer meer gezellige activiteiten!

Jeugdbestuur KIA