Na veel wikken en wegen hebben we eind 2022 besloten te stoppen met ons clubblad. Hier zijn vele vergaderingen overheen gegaan en daarmee nog enkele jaren van uitstel, maar het was tijd om de knoop door te hakken.

Het samenstellen van het blad kost erg veel tijd en tegelijkertijd is het steeds moeilijker vrijwilligers te vinden. Je kan de tijd die vrijwilligers willen geven maar 1x inzetten. Het clubblad vraagt, in verhouding tot wat het brengt, te veel tijd en energie. Het nieuws was vaak al achterhaald. Het wedstrijd programma soms te laat of alweer gewijzigd op het moment van drukken.

Het blad is de afgelopen decennia simpelweg ingehaald door de digitale mogelijkheden. Het wedstrijd programma en de uitslagen staan live in de app van de KNKV. Nieuws staat op de website. Oproepen naar onze leden gaan via de e-mail of de appgroepen.

Er was eigenlijk nog maar 1 reden om het blad wel te blijven drukken en dat is voor de adverteerders. Wij zijn enorm blij met hun steun en hebben dit ook broodnodig. Hieronder alle oud-adverteerders van onze clubblad: